Spaghetti met broccolisaus en gevulde gehaktballetjes

Hoe cool is deze foto!! Zeg nu zelf…dit wil je toch eten!! 😂 De balletjes zijn gevuld met mozzarella en de saus is gemaakt van broccoli, Boursin en walnoten. Love this one!!

Ingrediënten voor dit recept

  • 600 g gehakt
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 1 eidooier
  • 1 kl grillfix
  • 40 g chapelure
  • 150 g mini-mozzarella bolletjes
  • 1 broccoli (600g)
  • 1 el kippenbouillon
  • peper
  • potje Boursin cuisine (look en fijne kruiden)
  • 25 g walnoten
  • 500 g spaghetti
  • Parmezaanse kaas
  • basilicum

 

Aan de slag!

  • Meng het gehakt met peterselie, eidooier, grillfix en chapelure.
  • Snijd de mozzarella bolletjes in twee.
  • Neem ongeveer een opgehoopte eetlepel gehakt en maak er een schijfje van in jouw hand. Leg hier het stukje mozzarella in en plooi toe zodat je een mooi gehaktballetje krijgt. Werk het gehakt op deze manier verder op.
  • Leg de balletjes op een bakplaat en bak ze in een oven van 180° gedurende 20 minuten.
  • Kook of stoom de broccoli gaar en doe ze daarna in een blender. Mix samen met de kippenbouillon, peper, Boursin en walnoten.
  • Kook de spaghetti al dente in ruim, gezouten water en roer er daarna de saus onder.
  • Werk af met basilicum, vers geraspte Parmezaanse kaas en serveer met de gehaktballetjes.

Deze producten zijn onmisbaar voor dit recept

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!