Want aan tafel gaan is toch het hoogtepunt van de dag!

Hoi,

wat leuk dat jullie mijn website bezoeken. Misschien kan ik mij even voorstellen. Mijn naam is Liselotte en van kinds af aan ben ik verzot op lekker eten. Het eerste wat ik deed wanneer ik thuiskwam van school, was in de potten kijken om te zien welke maaltijd ons later die avond zou opvrolijken. Sinds mijn puberteit ben ik dan ook zelf de keuken ingetrokken om wat lekkers te creëren. Ondertussen zijn we 20 jaar verder en heb ik best al een culinaire weg afgelegd.

Eten is voor mij zoveel meer dan een maag vullen: het is passie, liefde, vriendschap, ontroering en vreugde.

Kunnen koken voor mensen waar ik van hou, samen bijpraten en lachen aan tafel, maakt me oprecht gelukkig.

In al mijn liefde voor het koken en het sociaal contact met mensen heb ik ook de perfecte job gevonden. Al sinds mijn 18de sta ik op de markt met producten van Sublimix. Dit gaat van bouillons tot sausen en overheerlijke kruidenmixen, stuk voor stuk topproducten waar ik 100% achter sta.

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!

 De liefde voor het koken zorgde er ook voor dat ik op de markten veel proevertjes klaarmaakte voor mijn klanten. Zo kon ik hun de veelzijdigheid van onze producten tonen. Daarna ben ik dan ook begonnen met enkele recepten uit te schrijven. Op deze manier kon ik er niet enkel gepassioneerd over praten maar kon ik ze ook met de mensen meegeven. Hier werd zo enthousiast op gereageerd dat ik ze ondertussen ook met een breder publiek wil delen…jullie dus! 😉 Waar het hart vol van is, loopt de mond nu eenmaal van over. Ik ben in verschillende keukens thuis gaande van veggie, low carb, rijkelijk tot gewoon verdomd lekker.

Met deze website hoop ik alvast jullie te inspireren en te plezieren met mijn gerechtjes…want aan tafel gaan is toch het hoogtepunt van de dag…nietwaar?

Veel liefs,

Liselotte