Mega lekkere recepten

en een van het scherm spattende foto

Hoi,

Wat leuk dat jullie mijn website bezoeken. Misschien kan ik mij even voorstellen. Mijn naam is Liselotte en van kinds af aan ben ik verzot op lekker eten. Het eerste wat ik deed wanneer ik thuiskwam van school, was in de potten kijken om te zien welke maaltijd ons later die avond zou opvrolijken. Sinds mijn puberteit ben ik dan ook zelf de keuken ingetrokken om wat lekkers te creëren. Ondertussen zijn we 20 jaar verder en heb ik best al een culinaire weg afgelegd, waaronder 5 jaar koksschool.

Kunnen koken voor mensen waar ik van hou, samen bijpraten en lachen aan tafel, maakt me oprecht gelukkig.

Recepten om de veelzijdigheid van de producten te delen en mensen te inspireren.

Loopbaan

Op mijn 18de ben ik begonnen als zelfstandig verkoopster van Sublimix-producten op de openbare markten en nadien ook via mijn webshop. Dit gamma gaat van bouillons tot soepen, sausen, kruidenmixen en andere smaakmakers. Later ben ik gestart met het schrijven van lekkere recepten om op deze manier de veelzijdigheid van de producten te delen en mensen te inspireren. Deze receptjes werden dan ook met veel plezier onthaald door mijn klanten en lieten mij een nieuwe passie ontdekken…   receptontwikkeling.

Mijn passie gevolgd

Ondertussen heb ik al jarenlange ervaring als receptontwikkelaar en heb ik me ook toegespitst op food fotografie en food styling. Door vele cursussen te volgen, zelfstudie te doen en vééél te oefenen maak ik inmiddels foto’s waar de goesting afdruipt.

Graag werk ik met jou, als nieuwe klant, een idee uit hoe we jouw foodproduct dmv een mega lekker recept en een van het scherm spattende foto kunnen promoten. Culinaire passie is immers mijn drijfveer!

Ik ben in verschillende keukens thuis gaande van klassiek, veggie, low carb, rijkelijk tot gewoon verdomd lekker.

Lijkt het je wat om samen te werken?
Neem dan even contact met me op om dit te bespreken.

Liefs,
Liselotte

Culinaire passie is mijn drijfveer!

Follow me on socials?