Kruidensalade met gegrilde perzik en sausje van avocado en geitenkaas

Op deze zonnige dag inspireer ik jullie graag met deze rijkelijke salade. De perzik combineert zalig met de geitenkaas en ham. De pistachenootjes zorgen dan weer voor wat extra crunch. Zin gekregen in deze zomerse lunch?

Ingrediënten voor dit recept

  • 2 rijpe avocado’s
  • 150 g zachte geitenkaas
  • scheutje olijfolie
  • 1 kl kruidenzout
  • peper
  • sap van een halve limoen
  • 150 g gemengde salade (rucola, veldsla,…)
  • 3 perzikken (nog niet te rijp)
  • cuissana
  • 12 kerstomaten
  • bosje munt
  • bosje basilicum
  • handvol pistachenoten
  • 8 plakjes gedroogde ham

 

Aan de slag!

  • Mix de avocado met de geitenkaas, olijfolie, kruidenzout, peper en limoensap tot een gladde saus.
  • Snijd de perzikken in stukken en bestrooi ze met cuissana. Grill ze aan beide snijkanten.
  • Verdeel de saus over de vier borden en begin met de salade. Leg daarop alle overige ingrediënten en werk de salade af met een extra scheutje olijfolie.

Deze producten zijn onmisbaar voor dit recept

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!