Hotdog met crunchy groentjes en sriracha

Vandaag maken we de hotdog weer helemaal trendy met deze luxe variant. De groentjes heb ik gemarineerd maar ze blijven krokant en het sausje op basis van sriracha geeft een licht pikantje op het einde. Hier wil je toch gewoon je tanden in zetten!!

Ingrediënten voor dit recept

  • 1 komkommer (in plakjes)
  • 1 dikke rode ui (in halve ringen)
  • 200 g rode kool (kleinere stukjes)
  • 3 cookmates french dressing
  • 4 worsten
  • 120 g mayonaise
  • 30 g sriracha
  • 4 el gefrituurde uitjes
  • koriander of een ander groen kruid

 

Aan de slag!

  • Doe de komkommer, rode ui en rode kool in een kom en bestrooi met de french dressing. Roer alles onder elkaar. Laat dit een uurtje trekken. (langer mag ook) Zo komt het vocht eruit en marineer je de groentjes. Voor je ze gebruikt giet je ze even door een vergiet zodat het nat weg is. Duw het nat er eventueel nog wat extra uit met een lepel.
  • Bak de worsten.
  • Meng de mayonaise met de sriracha.
  • Beleg de broodjes met de groenten, worst, saus, uitjes en koriander.

Deze producten zijn onmisbaar voor dit recept

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!