Deze zalmtartaar met avocado, mango en korianderolie is zo lekker dat je ‘m zal willen eten als hapje, voorgerecht én hoofdgerecht. Zorg voor vis van topkwaliteit!
Ingrediënten voor dit recept
- 400 g zalmfilet (in kleine blokjes)
- 100 g mango (in kleine blokjes)
- 30 g rode ui (versnipperd)
- 100 g avocado (in kleine blokjes)
- 1 rode chilipeper (versnipperd)
- 2 el geroosterde pijnboompitten
- 1 tl kruidenzout
- 1 el sushiazijn
- peper
- 1 el olijfolie
- sap van 1 limoen
- 10 g koriander (blaadjes + steeltjes)
- 40 g saffloerolie
- 1 kl salad dressing french
- limoenzeste
Aan de slag!

- Meng alle bovenstaande ingrediënten voor de tartaar en laat 10 minuten marineren.
- Wil je deze zalmtartaar op voorhand maken? Doe dan het kruidenzout, sushiazijn, peper, olijfolie en limoensap er pas op even voor het serveren.
- Doe de koriander, saffloerolie en salad dressing french in een cutter en mix glad.
- Werk af met de olie en limoenzeste.
