Vispannetje

Een vispannetje is een absolute klassieker, maar wel een caloriebommetje. Dit recept voor een gezond vispannetje telt minder calorieën en is toch even lekker. (Zelfs lekkerder!)

Ingrediënten voor dit recept

 

Aan de slag!

Gezond vispannetje

 

  • Stoof de groentjes beetgaar in een klontje boter en kruid ze met wat peper en groentebouillon.
  • Laat het water met de visbouillon koken en zet het vuur dan terug zodat de bouillon net niet kookt.
  • Pocheer de vis.
  • Schep de vis er voorzichtig uit. (laat het overtollige vocht een beetje uitlekken)
  • Voeg de witte saus toe aan de bouillon en breng al roerend aan de kook.
  • Kruid de saus met mosterd, peper en nootmuskaat.
  • Bestrooi een ovenschotel met cuissana en leg als eerste laag de stukken vis. Leg hierboven de groentjes met daarover de saus.
  • Werk af met een laagje gemalen kaas en zet de schotel nog 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Bestrooi met de garnalen.
  • Serveer dit gezond vispannetje met aardappelpuree.

 

Gezond vispannetje

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!