Champignons met burrata

“Misschien wel het kortste recept dat ik ooit maakte voor de Keuken van Liselotte, maar daarom niet minder lekker. Verwen je gasten met deze gevulde paddenstoelen. Perfect als aperitiefhapje of als bijgerecht bij je volgende barbecue. Neem het van mij aan, deze champignons met burrata zijn gewoon mega lekker!”

Ingrediënten voor dit recept

  • 500 g Parijse champignons
  • 150 g burrata (Een Italiaanse verse kaas, gemaakt van mozzarella en room)
  • Provençaalse kruiden
  • Sublimix kruidenzout
  • peper
  • paprikapoeder

 

Aan de slag!

champignons met burrata

 

  • Maak de champignons zorgvuldig zuiver en verwijder de steeltjes.
  • Strooi er Provençaalse kruiden, peper en wat kruidenzout in.
  • Vul ze vervolgens met burrata.
  • Klaar voor de finishing touch? Bestrooi de burrata met wat paprikapoeder.
  • Leg ze op een bakplaatje en bak ze zo’n 15 minuten op de barbecue. Geen barbecue in het verschiet? Bak de champignons met burrata dan 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

 

champignons met burrata

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!