Salade van avocado, appel en rivierkreeftjes

Dit zonnig weekend wil ik niet al te lang in de keuken staan daar ik de terrasstoelen mijn naam al hoor fluisteren. Deze salade maak je in een mum van tijd zodat je snel een portie vitamine d kan gaan scoren in de buitenlucht. In dit recept gebruik ik witte balsamico. Het geeft een heerlijke zoetzure toets zonder verkleuring te geven zoals zijn meer gekende broertje zou doen. Echt een aanrader!

Ingrediënten voor dit recept

 • 2 avocado’s
 • 2 appels (zoete)
 • 200 g rivierkreeftjes
 • handvol fijngesneden muntblaadjes
 • 2 lente-uitjes (in ringetjes gesneden)
 • snufje cayennepeper
 • 4 el witte balsamico
 • 2 el olijfolie
 • kruidenzout

 

Aan de slag!

 • Snijd de avocado’s en appels in blokjes. Meng met de overige ingrediënten en kruid af met kruidenzout.
 • Serveer eventueel met versgebakken stokbrood.

Deze producten zijn onmisbaar voor dit recept

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!