Hapje van zoete aardappel en geitenkaas

Omdat ook een maandag een klein gelukske verdient deel ik het recept voor deze sweeties. Ik zou nog kunnen twijfelen of ik het een hapje of een dessertje zou noemen… Laat ik het anders een mini feestje noemen…een bescheiden vreugdesprongetje…een shot endorfine. Wanna try?

Ingrediënten voor dit recept

 • 1 grote zoete aardappel
 • olijfolie
 • wokkruiden
 • 150 g zachte geitenkaas
 • 1 tl tijm
 • granaatappelpitjes
 • pistachenootjes
 • honing
 • enkele takjes munt

 

Aan de slag!

 • Snijd de zoete aardappel in plakken van een kleine cm. Uit die van mij haalde ik 15 schijven. Leg ze op een bakplaat en wrijf ze in met wat olijfolie en kruid ze met wokkruiden. Zet de plaat 20 minuten in een oven van 180°.
 • Roer de geitenkaas los met de tijmblaadjes.
 • Leg op alle schijfjes aardappel een toefje geitenkaas en werk af met granaatappelpitten, grof gehakte pistachenoten en een blaadje munt.
 • Als laatste doe je overal een toefje honing op.

Deze producten zijn onmisbaar voor dit recept

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!