Poké bowl met een zuiders, Italiaans tintje? Combineer het beste van beide werelden met deze poké bowl met vlees en quinoa.
Ingrediënten voor dit recept
- 200g filet pur
- 1 el cuissana
- 1 kl grillfix
- 4 plakken komkommer (met dunschiller)
- halve rode ui in halve maantjes gesneden
- enkele blaadjes Romeinse sla
- handvol gemengde tomaatjes
- 2 cookmates quinoa
- 1 el groentebouillon
- 1 el granaatappelpitjes
- takje basilicum
Voor de dressing
- 2 el saffloerolie
- 3 el water
- 1 el salad dressing classic
Aan de slag!

- Meng de cuissana met de grillfix. Draai het vlees er goed in rond.
- Bak zeer kort in een hete pan.
- Snijd het vlees in dunne plakjes.
- Kook de quinoa gaar in water met groentebouillon.
- Halveer de tomaatjes.
- Rol de komkommer op in rolletjes.
- Meng de ingrediënten voor de dressing.
- Dresseer het bordje.
