Poké bowl met rundsvlees en quinoa

Poké bowl met een zuiders, Italiaans tintje? Combineer het beste van beide werelden met deze poké bowl met vlees en quinoa. 

Ingrediënten voor dit recept

  • 200g filet pur
  • 1 el cuissana
  • 1 kl grillfix
  • 4 plakken komkommer (met dunschiller)
  • halve rode ui in halve maantjes gesneden
  • enkele blaadjes Romeinse sla
  • handvol gemengde tomaatjes
  • 2 cookmates quinoa
  • 1 el groentebouillon
  • 1 el granaatappelpitjes
  • takje basilicum

Voor de dressing

 

Aan de slag!

 

  • Meng de cuissana met de grillfix. Draai het vlees er goed in rond.
  • Bak zeer kort in een hete pan.
  • Snijd het vlees in dunne plakjes.
  • Kook de quinoa gaar in water met groentebouillon.
  • Halveer de tomaatjes.
  • Rol de komkommer op in rolletjes.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • Dresseer het bordje.

 

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!