Ovenbroodje met kruidenboter en zalm

“Dit ovenbroodje met zalm maak je in een wip klaar en is dus een ideaal aperitiefhapje als je weinig tijd hebt. Als je eraan bezig bent zal je merken dat je nog kruidenboter over hebt. Mijn tip: rol deze op als een worstje in een stukje plasticfolie en bewaar in de koelkast. Snijd er een schijfje af wanneer je een stukje vis grilt, en laat het erover smelten. Enjoy!”

Ingrediënten voor dit recept

  • 125 g echte boter
  • 2 kl salad dressing classic
  • 1 teentje look, geperst
  • zeste van 1 limoen
  • peper
  • 1 afbakbroodje
  • 200 g gerookte zalm
  • bieslook

 

Aan de slag!

 

  • Leg de boter uit de ijskast en laat ze mals worden.
  • Vermeng met de salad dressing classic, de look, de zestes en wat peper.
  • Snijd het broodje in de lengte door en bak af in de oven.
  • Wanneer het broodje krokant is, smeer je de boter er royaal over en beleg je het met de zalm.
  • Werk af met wat bieslook.

 

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!