Op zoek naar een gezonde snack om je gasten mee te verwennen? Deze komkommerhapjes vindt iedereen lekker! Krokante komkommer en smeuïge zalmsalade waar je zonder schuldgevoel van kan smullen na de rijkelijke feestdagen. Maak deze ook eens samen met je kids. Het recept is echt simpel!
Ingrediënten voor dit recept
- 200 g warm gerookte zalmfilet (vlees wat losgetrokken)
- 1 avocado (in blokjes)
- 2 hardgekookte eitjes (in kleine stukjes)
- 1/4 granny smith appel (met schil en in heel fijne blokjes)
- 2 tl salade dressing classic
- 1 el limoensap
- peper van de molen
- 1 el fijngesnipperde bieslook
- 1 el fijngehakte dille
- 80 g zure room
- 2 komkommers
- kruidenzout
Aan de slag!
- Meng alle bovenstaande ingrediënten tot en met de zure room.
- Snijd de komkommers in schijven en bestrooi ze met een klein beetje kruidenzout.
- Bedek de schijven met de zalmsalade en een takje dille.