Coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham

Party time met dit hapje!! Het zet meteen de juiste sfeer. Nu maar hopen dat je buurman geen coquilles lust zodat je zijn bordje kan confisqueren. 

Ingrediënten voor dit recept

  • 300 g erwtjes (diepvries)
  • 4 coquilles
  • 1 el verse munt, dragon
  • 25 cl kippenbouillon
  • 25 cl melk
  • 4 plakjes parmaham
  • cresson
  • grof zout en peper
  • cuissana

 

Aan de slag!

Voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham.
  • Droog de ham in een oven van 100°C gedurende 2 uur tot deze krokant is.
  • Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk met kippenbouillon en dragon- & muntblaadjes.
  • Giet de erwtjes af, pureer tot een crème en kruid af met peper en zout.
  • Paneer de coquilles in cuissana en bak deze kort op een heet vuur.
  • Tijd voor de afwerking van dit voorgerecht met met coquille .Dresseer het bord met een streepje crème & parmaham en werk af met de cresson en een beetje grof zout.
Voorgerecht met coquille met crème van erwt & een krokantje van parmaham.

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!