Party time met dit hapje!! Het zet meteen de juiste sfeer. Nu maar hopen dat je buurman geen coquilles lust zodat je zijn bordje kan confisqueren.
Ingrediënten voor dit recept
- 300 g erwtjes (diepvries)
- 4 coquilles
- 1 el verse munt, dragon
- 25 cl kippenbouillon
- 25 cl melk
- 4 plakjes parmaham
- cresson
- grof zout en peper
- cuissana
Aan de slag!
- Droog de ham in een oven van 100°C gedurende 2 uur tot deze krokant is.
- Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk met kippenbouillon en dragon- & muntblaadjes.
- Giet de erwtjes af, pureer tot een crème en kruid af met peper en zout.
- Paneer de coquilles in cuissana en bak deze kort op een heet vuur.
- Tijd voor de afwerking van dit voorgerecht met met coquille .Dresseer het bord met een streepje crème & parmaham en werk af met de cresson en een beetje grof zout.