Ben je klaar om je culinaire wereld een frisse boost te geven? Dit recept van koolrabi met makreel en lompviseitjes moet je gewoon proberen. Alles zit erin…crunch, zuurtjes en een heerlijke vettigheid…kortom, het ideale voorgerecht. Want wie zegt dat je niet kan genieten van een beetje luxe op een doordeweekse dag? Je zal jezelf ongetwijfeld dankbaar zijn of minstens je vrienden jaloers maken!
Ingrediënten voor dit recept
- 1 gerookte makreel
- 1 koolrabi
- 1 avocado
- 1 kl kruidenzout
- 100 g zure room
- 1 limoen
- 1 el fijngesnipperde bieslook
- 1 el french dressing
- peper
- klein potje rode lompviseitjes
Aan de slag!

- Verwijder de graten uit de makreel en trek het in stukken. Zet opzij.
- Snijd de koolrabi en avocado in blokjes en besprenkel met het sap van een halve limoen. Kruid met kruidenzout en peper.
- Meng de zure room met bieslook en french dressing.
- Meng de helft van de saus onder de koolrabi en houd de andere helft voor de afwerking.
- Dresseer verder met de makreel, zeste van limoen, extra peper en lompviseitjes.
