Pistache-ijs met olijfolie en grof zout

Graag had ik je aangemoedigd om jezelf en de gasten te verwennen met dit onweerstaanbaar dessert. Wat dacht je van een schepje romig, nootachtig pistache-ijs maar dan met een verrassende twist? De combinatie van de zijdezachte textuur van het ijs, de subtiele diepte van de olijfolie en op het laatst die onverwachte crunch van het zout doet je ongetwijfeld smelten. Het ijsje zelf zal hier geen tijd voor hebben.😏 Dit super simpel maar belachelijk lekker nagerecht wordt natuurlijk bepaald door het niveau van de ingrediënten! Doe alsjeblieft de moeite om vers gedraaid ijs te kopen en af te werken met olijfolie van topkwaliteit. Ontdek jouw nieuwe favoriete manier om ijs te eten!

Ingrediënten voor dit recept

  • pistache-ijs (van zeer goede kwaliteit)
  • pistachenoten (grof gehakt)
  • olijfolie
  • grof zout of zoutvlokken

 

Aan de slag!

  • Schep het ijs uit en strooi er wat extra pistachenootjes rond.
  • Werk af met een mooie drizzle olijfolie en wat grof zout.

Deze producten zijn onmisbaar voor dit recept

Eet smakelijk!

Krijg je graag als eerste mijn nieuwe recepten te zien? Schrijf je dan snel in op mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwste recepten in je mailbox!